Kansainvä­listyminen ja Viron liiketoiminta

- Adepti -

Kansainvä­listyminen ja Viron liiketoiminta

Kansainvälistymisen ja Viron liiketoiminnan asiantuntija

Kansainvälistyminen on iso riski yrityksille, mutta onnistuessaan se luo aivan uudenlaiset mahdollisuudet.

Adepti Oy / Viljo Wahlsten on ollut mukana ja toteuttanut erilaisia vientirengashankkeita. Olemme toteuttaneet yritysten liiketoiminnan kehittämisprojekteja yksin ja yhteistyössä kahden Yhdysvaltalaisen konsulttiyrityksen kanssa Ruotsissa, Saksassa, Italiassa, Latviassa ja Venäjällä. Asiakkaina ovat olleet suuret yritykset ja PK-sektorin yritykset. 

Olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä myös Virossa jo 20 vuotta, perustaneet yrityksiä avaimet käteen -periaatteella, luoneet liikesuhteita suomalaisten ja virolaisten yritysten välille sekä luoneet luottamukselliset suhteet Viron hallintoon.

Suurimpana Viro-projekti

Suurin projektimme on ollut Viro-projekti 1996-2005, joka edelleen tuo toimeksiantoja. Kyseessä on Viron ensimmäisen Yrityspalvelukeskuksen perustaminen Raplan lääniin ja sen kehittäminen läänin aluekehittämiskeskukseksi.

Projektin onnistunut toteuttaminen edellytti koko yritysinfrastruktuurin rakentamisen, koulutusta myöten, lääniin ja Viron ensimmäisen läänikohtaisen elinkeinopoliittisen ohjelman tekemisen. Yrityspalvelukeskus luovutettiin lääninhallitukselle 2.1.2000 ja aluekehittämiskeskus valmistui vuonna 2002. Aluekehittämiskeskus siirtyi Viron valtiolle vuonna 2004.

Näin toteutettu ratkaisu kopioitiin kaikkiin Viron lääneihin Tallinnaa lukuun ottamatta. Viron yritystoiminta ja valtion hallinto tulivat perusteellisesti tutuksi, mistä on ollut valtava hyöty jatkoprojektien ja yhteistyöhankkeiden toteuttamisessa Virossa sekä Viron yrityksille.

Ota yhteyttä, niin saat käyttöösi ammattitaidon ja kokemuksen, jota tarvitset yrityksesi kanssa Virossa.

Ota yhteyttä »

Meidän tavoitteemme on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Niin ja meidän toimintamme perustuu täydelliseen vaitioloon ja luottamuksellisuuteen.

Sivukartta