Yrityskummi

- Adepti -

Yrityskummi – Business mentor

Oletko aloittava yrittäjä tai yrittäjä, jolla on toimiva yritys, mikro- tai pienyritys tai vaikkapa isompikin yritys?

Jos yrittäjänä olet kohdannut liiketoiminnassa ongelman tai haluat kehittää yrityksen toimintaa nykyisestä, yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemisessa ja yrityksen kasvun tukena.

Ei ole tilannetta, jossa yrittäjälle ei ole hyötyä yrityskummista. Yrityskummi tuntee yrittäjän haasteet. Parhaan ulkopuolisen näkökulman saa toiselta yrittäjältä eli juuri yrityskummilta, sillä hän ymmärtää yrittäjän ongelmat ja sudenkuopat. Välillä yrittäjä tarvitsee keskustelukumppania, välillä apua ja neuvontaa liiketoiminnan eri osa-alueilta, niille asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yrityskummitoiminta on ehdottoman luottamuksellista. Yrityskummi ei käytä saamiaan tietoja oman tai muiden yritystoiminnan kehittämiseen. Yrityskummi on luotettava, rehellinen ja hyvämaineinen henkilö, jonka neuvot ja suositukset noudattavat Suomen lakeja ja hyvää liiketapaa.

Yrityskummi on myös kokenut yrittäjä, yritysjohtaja ja asiantuntija, joka auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään tarjoamalla osaamistaan ja kokemustaan vapaaehtoisesti yrittäjien ja heidän yritystensä kehittämiseen Yrityskummi toimii yrittäjän sparraajana, keskustelukumppanina ja asiantuntijana. Yrityksen liiketoimintaan liittyvät päätökset ja toimenpiteet tekee aina aina yrittäjä itse omalla vastuullaan.

Varsinais-Suomessa yrityskummitoiminta on maksutonta yrittäjälle.

Viljo Wahlsten, Yrityskummi (BMA)

Olen toiminut yrittäjänä ja yritysten liiketoiminnan kehittäjänä vuodesta 1986. Olen saanut toimia asiantuntijana ja neuvonantajana niin pienissä yrityksissä kuin suurissakin yrityksissä, kansainvälistyvissä yrityksissä ja ihan alkavissa yrityksissä, kotimaassa sekä ulkomailla.

Yrityskummina olen toiminut vuodesta 2016, pääosin Varsinais-Suomessa, mutta myös muualla Suomessa. Olen Suomen Yrityskummien, Varsinais-Suomen Yrityskummien ja Salon Yrityskummien jäsen. Olen käynyt Suomen Yrityskummiakatemian ja sitoutunut toimimaan Yrityskummien eettisten sääntöjen ja tavoitteiden mukaisesti.

  • 36 vuoden yrittäjäkokemus
  • Yrityskummiakatemian käynyt ja suorittanut
  • Akatemian auktorisoima yrityskummi
  • Yrityskummi ja mentorointi vuodesta 2015, mentoroitavia 3-5 yrittäjää
  • Suomen Yrityskummit ry:n jäsen ja Varsinais-Suomen Yrityskummit ry:n jäsen

Ota yhteyttä »

Meidän tavoitteemme on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Niin ja meidän toimintamme perustuu täydelliseen vaitioloon ja luottamuksellisuuteen.

Sivukartta